Brolægning udføres professionelt

Blyme og Hansen ApS udbyder alt indenfor brolægning og belægning generelt. Siden 2012 har vores kvalitetsbevidste firma leveret løsninger til private, erhverv og institutioner på Frederiksberg, Amager og Østerbro. Vi kan også være behjælpelige med reparationer og vedligeholdelse af det eksisterende arbejde.

Vi tilbyder totalløsninger og totalentrepriser. Vi udvælger materialer og produkter ud fra krav om kvalitet, prisvenlighed og design, så vores kunder altid er sikre på, at deres nye brolægning er i markedets bedste kvalitet.

Alt i brolægning

​I vores lokalt forankrede firma i København kan vi lave alt fra små terrasser til komplicerede belægninger hele vejen rundt om huset. Med to dygtige medarbejdere og mange års erfaring i branchen kan vi arbejde i og udføre brolægning i både beton produkter og granit.

Inden for støbninger i beton er det kun fantasien der sætter grænser. Derfor skal du altid være velkommen til at kontakte os med dine gode idéer, som vi kan føre ud i livet. Vi har stor erfaring og specialisering i brolægning af sildebensmønstre, ½ og 1/3 mønstre samt alt i modulfliser.

I granit udfører vi brugervenlige og æstetiske indkørsler og gangstier i brosten og chaussesten. Vi laver naturligvis også kantstene i granit, som samtidig fungerer som ramme på belægningen.

​I Blyme og Hansen ApS ved vi, at de bedste resultater skabes ved at lytte til vores kunder og deres idéer. Ud fra en faglig og professionel rådgivning kan vi i fællesskab udtænke den bedste løsning til netop dine behov.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os i firmaet for at modtage et uforpligtende tilbud eller et godt råd på telefon 

28 25 90 19, eller send os en e-mail på blymebe@gmail.com.

​Send os en besked

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Blyme og Hansen ApS

​Kirstinehøj 30

2770 Kastrup

CVR: 44462648

Kontaktinformation

Kenni Blyme i København S, DK på Houzz