Carport udføres med ekspertise og erfaring

Blyme og Hansen ApS kan stå for alt arbejde forbundet med en ny carport. Sammen med vores samarbejdspartner har vi mange års erfaring med etablering af en ny carport og de tilhørende arealer. Vi arbejder altid ud fra idéen om, at vores løsninger skal være langtidsholdbare.

Derfor udvælges alle vores carporte ud fra vores kompromisløse krav om kvalitet, holdbarhed, æstetik og prisvenlighed. På den måde kan vi altid sikre vores kunder, at deres carport vil være som ny i mange, mange år. I Blyme Brolægning & Entreprise har vi i årevis udført arbejde forbundet med carporte for vores mange kunder på Frederiksberg, Amager og Østerbro.

Enhver type af carport

I forbindelse med arbejdet omkring en ny carport anvender vi altid vores kompetente og trofaste samarbejdspartnere til udførsel af projektet.

Blyme Brolægning & Entreprise virker som entreprenøren på hele opgaven, så vores kunder kun behøver at tage kontakt til et enkelt firma.

​I vores brede og kvalitetssikre sortiment af carporte finder du alle typer. 

Hvad enten du har brug for en enkelt, dobbelt, med tilhørende redskabsskur, i træ eller stål, kan Blyme Brolægning & Entreprise hjælpe.

Som professionel og specialiseret brolægger kan vi i firmaet naturligvis stå for at lægge sten og fliser i carporten og det tilstødende areal. Vi kan arbejde i alle materialer og udføre alle typer af mønstre, så du kan få din carport lige som du vil.

Kontakt os og hør mere

En carport er med til at gøre sin bil den bedste tjeneste. Kontakt os i firmaet for at modtage et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores arbejde. Ring til os på telefon 28 25 90 19, eller send os en e-mail på blymebe@gmail.com.​

Send os en besked​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Blyme og Hansen ApS

​Kirstinehøj 30

2770 Kastrup

CVR: 44462648

Kontaktinformation

Kenni Blyme i København S, DK på Houzz