Entreprise specialister fra Amager

​I Blyme og Hansen ApS udfører vi både belægningsentrepriser og haveentrepriser. Vi har mange års erfaring i branchen og arbejder altid ud fra idéen om, at vores løsninger skal være holdbare. Hvad enten du som kunde har brug for en brolægning, belægning, haverenovering, ny indkørsel, carport kan vi firmaet stå for en entreprise. Vi har desuden stor specialisering i at rette græsplan.

Der er mange fordele ved at få udført sit arbejde igennem en entreprise. Det er langt billigere end at få sit arbejde udført af flere forskellige firmaet. Derudover skal du som kunde kun kontakte et enkelt firma. Derved slipper du for at koordinere arbejdsdage og fremgang imellem flere firmaer.

Entrepriser med gode samarbejdspartnere og materialer

​Alle vores samarbejdspartnere er udvalgt efter deres solide kvalitet. Vi har kendt vores partnere i mange år og har udført alverdens opgaver indenfor entreprise for både private, erhverv og offentlige institutioner på Frederiksberg, Amager og Østerbro.

​I forbindelse med enhver entreprise bruger vi kun materialer, som er udvalg efter vores krav om bæredygtighed, kvalitet, æstetik og prisvenlighed.

I vores firma er vi to medarbejdere – én uddannet som brolægger og én tømreruddannet. På grund af vores gode samarbejde kan vi tilbyde vores kunder specialdesignede løsninger, som opfylder netop deres behov.

Gennem vores mange år i branchen ved vi, at de bedste resultatet skabes igennem dialog. Derfor lytter vi altid til vores kunders behov og idéer. Ud fra en faglig og professionel vejledning kan vi i fællesskab finde frem til den mest optimale løsning.

Ønsker du yderligere information?

Kontakt os i firmaet for at modtage et uforpligtende tilbud på en entreprise, enten på telefon 28 25 90 19, ellers send os en e-mail på blymebe@gmail.com.

​Send os en besked

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Blyme og Hansen ApS

​Kirstinehøj 30

2770 Kastrup

CVR: 44462648

Kontaktinformation

Kenni Blyme i København S, DK på Houzz