Haverenovering udført æstetisk og professionelt

​Blyme og Hansen ApS har i mange år udført haverenovering blandt vores loyale kunder på Frederiksberg, Amager og Østerbro. Hos os er ingen opgaver for store og ingen opgaver er for små. Derfor udbyder vi vores arbejde til private, større virksomheder, erhverv, offentlige institutioner og kommuner.

Ved en haverenovering kan Blyme Brolægning & Entreprise stå for at fjerne alle former for eksisterende belægninger, samt at lægge en ny belægning hvis det ønskes. Vi fjerner ligeledes træer, græs og hække. Vi beplanter selvfølgelige haven igen hvis det ønskes. Med andre ord fjerner vi alt det du ikke vil have i din have og beplanter lige præcis det du ønsker dig.

Respekt for miljøet med professionel haverenovering

​Vi udfører naturligvis enhver haverenovering med stor respekt for miljøet. Derfor anvender vi ikke skadelige materialer eller kemikalier i forbindelse med vores arbejde. Vores materialer udvælger vi i henhold til kompromisløse krav om kvalitet, miljøvenlighed, æstetik og prisvenlighed.

I forbindelse med en haverenovering tager vi altid vores gode og trofaste samarbejdspartner Plantetorvet.dk med på opgaven. 

Derigennem sikrer vi vores kunder, at deres arbejde bliver udført med kvalitet og specialisering.

​Vi kan også stå for belægning af rullegræs og alt hvad dette skulle indebære i din haverenovering. Vi kan både stå for afgravning og udlægning. I den forbindelse udbyder vi også udførelse af faskine. Vi står gerne for det svære og komplicerede gravearbejde. Vi genmonterer og reetablerer igen efter udført arbejde.

Modtag et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på en haverenovering på telefon 28 25 90 19, eller send os en e-mail på blymebe@gmail.com.​

Send os en besked​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Blyme og Hansen ApS

​Kirstinehøj 30

2770 Kastrup

CVR: 44462648

Kontaktinformation

Kenni Blyme i København S, DK på Houzz