Vi tilbyder

Vi laver alt i belægning -alt fra små terrasser til belægninger hele vejen rundt om huse. Og så arbejder vi både i Beton produkter og i granit. I Granit har vi blandt andet udført indkørsler og gangstier i Brosten og Chaussesten. Typisk med en kantsten i granit i siden eller som ramme på belægningen, for at det holder. 


Se noget af voresudførte arbejde her.

​Med Beton produkter kan vi udføre alt, hvad man kan forestille sig. Vi laver højbede, kanter, trapper og alt i belægninger. Se noget af vores udførte arbejde her. Sillebens mønster, halv og 1/3 dels mønster, halvkryds, og alt i modulfliser.

Vi Fælder også træer samt beskærer dem. klipning af alle typer hække og plantning af nye. Både barrodshæk eller færdig hæk. Alt sammen noget vi køber gennem vores samarbejdspartner Plantetorvet.dk.

Udførelse at faskine. Drop det umulige gravearbejde og lad os stå for det. Vi graver ud, monterer og reetablerer igen efter udført arbejde.

Vi laver også rullegræs og alt hvad dette indebærer. Både afgravning og udlægning af nyt rullegræs. Vores samarbejdspartner Amagerrullegræs sørger for at kvaliteten af græsset er i højeste standart.
Se noget af vores udførte arbejde her.

Udlægning af asfalt behersker vi også. Alt fra reparationer til udførelse af ramper og hele stykker med asfalt. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Hegn, låger, carporte og skurer udfører vi også. Alle former og typer hegn opsættes.

​Blyme og Hansen ApS

​Kirstinehøj 30

2770 Kastrup

CVR: 44462648

Kontaktinformation

Kenni Blyme i København S, DK på Houzz