​Hvem er vi

Firmaet består af Kenni Blyme, 27 år, født og opvokset på Amager, Jeg har arbejdet med belægning og haver siden jeg var 15 år, da jeg startede som arbejdes-dreng i et lille firma. I 2006 startede jeg i lære ved Høje Taastrup kommune i deres brolægger sjak. Efter 3 år og 2 måneders læretid blev jeg udlært den 20/2-2009. Herefter blev jeg ansat i Kommunen nu med mit eget sjak.

Efter nogle år hvor jeg fik lidt mere erfaring, startede jeg mit eget op - først ved siden af, og i 2013 gik jeg over og blev fuldtids selvstændig. Det har jeg været lige siden og har lavet alt inden for belægning i mit eget navn. Min store passion er at visualisere mine kunders drømme, jeg er god til at forstå kundernes ide og ramme dem i et færdigt produkt.

Jeg benytter mig af at indleje folk som hjælper mig med større opgaver og kan derfor magte de fleste opgaver - derfor kan alt fra en lille trappeindgang til den store have-entreprise kan klares.

​Send os en besked

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores vision med firmaet

Vi lægger stor vægt på at udføre opgaver af høj kvalitet og sans for detaljer. Vi lægger stor vægt på at inddrage kunden i deres opgave, så de hele tiden ved, hvad der sker, og hvad de kan forvente.

Møder og mødetider bliver overholdt, og møder holdes gerne uden for ”normal arbejdstid”. Vi håber på, at vi i år 2016 kan ansætte et sjak mere som kan være med til at udføre nogle af alle de mange opgaver, der bliver ved med at komme ind.

​Blyme og Hansen ApS

​Kirstinehøj 30

2770 Kastrup

CVR: 44462648

Kontaktinformation

Kenni Blyme i København S, DK på Houzz