Ny indkørsel med holdbare løsninger

​Drømmer du også om en ny indkørsel, er du altid velkommen til at kontakte os i Blyme og Hansen ApS. Vi har mange års erfaring og specialisering, når det kommer til indkørsler. Derudover udfører vi også kvalitetssikre renoveringer, reparationer og fornyelser på allerede eksisterende indkørsler på Frederiksberg, Amager og Østerbro.

I Blyme Brolægning & Entreprise arbejder vi altid ud fra en idé om, at vores arbejde med en ny indkørsel skal holde i mange, mange år. Vi laver altid holdbare løsninger og fokuserer på, at enhver belægning ikke skrider med årerne. På den måde undgår vi også at bruge for mange af jordens ressourcer.

En ny indkørsel med kvalitetssikre materialer

Når vi lægger nye indkørsler udvælger vi alle anvendte materialer ud fra krav om bæredygtighed, prisvenlighed, æstetik og kvalitet. Vi udfører alle former for belægninger i alle modeller, designs og typer. Vi arbejder både i beton og granit samt andre typer materialer der er velegnede til en ny indkørsel.

I forbindelse med vores arbejde med indkørsler ved vi, at det bedste og mest holdbare resultat skabes ved at lytte til vores kunders behov. 

​Igennem løbende kommunikation og en gensidig dialog udtænker vi sammen den mest optimale løsning til netop din opgave. Derudover laver vi førend påbegyndt arbejder en analyse af jordbunden og graver ud hvis det er nødvendigt.

I vores lokalt forankrede firma er vi både en uddannet brolægger og en uddannet tømrer. Derigennem kan vi tilbyde særlige og skræddersyede indkørsler til vores kunder på Frederiksberg, Amager og Østerbro.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt os for at modtage en tegning på en indkørsel eller et uforpligtende tilbud på telefon 28 25 90 19, eller send os en e-mail på blymebe@gmail.com.

​Send os en besked

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Blyme og Hansen ApS

​Kirstinehøj 30

2770 Kastrup

CVR: 44462648

Kontaktinformation

Kenni Blyme i København S, DK på Houzz